Υπαρχει καποια εξηγηση απο τους Πανεπιστημονες μας για το Μπουρουντι ;;;;;

Δείτε τι λαυράκια βγάζεις όταν ψάχνεις και κάνεις έρευνα. Μπαίνω λοιπόν να δω τα παγκόσμια ποσοστά εμβολιασμών αναλυτικά σε κάθε χώρα. Και βρίσκω το Μπουρούντι.

Το Μπουρούντι είναι χώρα της κεντρικής Αφρικής. Καλύπτει έκταση 27.830 τ.χλμ. και έχει πληθυσμό 12.309.600, σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για το 2021.

Το Μπουρούντι έχει κατα κεφαλή εισόδημα 274 δολλάρια, είναι δηλαδή μια πολύ φτωχή χώρα, χωρίς σοβαρές υγεονομικές εγκαταστάσεις. Γιατί σας γράφω για το Μπουρούντι;

Γιατί είναι η χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμών στον κόσμο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν εμβολιστεί 4100 άνθρωποι, δηλαδή ποσοστό λιγότερο από 0,1 τοις εκατό του πληθυσμού. Και λέω λοιπόν με το φτωχό μου το μυαλό.

Τόσο φτωχή χώρα, με πληθυσμό περισσότερο από την Ελλάδα, χωρίς χρήμα, χωρίς εγκαταστάσεις και χωρίς εμβόλια, λογικά θα την έχει θερίσει ο κόβιντ δεν θα χει μείνει άνθρωπος ζωντανός.

Και μπαίνω λοιπόν να ψάξω και τι ανακαλύπτω; Ακούστε λοιπόν. Το Μπουρούντι από την αρχή της δήθεν πανδημίας, έχει 20666 κρούσματα και 38 νεκρούς σύνολο.

Όποιος επιστήμονας θέλει, ας μας δώσει μια λογική εξήγηση.

Παρακάτω στα σχόλια θα βάλω τα links γιατί μ αρέσει να μιλάω μόνο με στοιχεία, το ένα με τα ποσοστά εμβολιασμών όπου θα βρείτε το Μπουρούντι στην τελευταία θέση στον κόσμο, το δεύτερο τις πληροφορίες για το Μπουρούντι και το τρίτο με την λίστα χωρών-κρουσμάτων-θανάτων όπου θα βρείτε το Μπουρούντι στη θέση 155 (για να μην το ψάχνετε).

Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε σας, τώρα που έχετε τα δεδομένα και τα στοιχεία στα χέρια σας
https://www.nytimes.com/interactive/2021/world/covid-vaccinations-tracker.html

https://el.wikipedia.org/wiki/Μπουρούντι?
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Πηγή: https://katohika.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s